Komplett Arrow Eksos YZF-R125 & MT125YZF-R125 fra 2019-2020 | MT-125 2020Passer denne mt 125 2021?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei,

For 2021 modell er det produktnummer 1612516 som er riktig. Mvh kundesupport
Komplett Arrow Eksos YZF-R125 & MT125YZF-R125 fra 2019-2020 | MT-125 2020Passer denne mt 125 2021?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei,

Nei, her er det varenummer 1612516 som er riktig. Mvh kundesupport
Arrow Komplett anlegg MT125 15-19Sort lyddemper med carbon endestussHei. For oss som ikke er drevene i gamet og bare vil gjøre barna glad, når det står «svart lyddemper» vil det si at selve potta er svart (altså det titan fargede på bildet)? Mvh, forvirret forelder.
Arrow Yamaha Mt 125 '14 Homologated TitaHei, er det mulig å få sett bilete av dette eksosanlegget? Jeg synes det er generelt lite bilder av produktene dere selger.
Komplett Arrow Eksos YZF-R125 & MT125YZF-R125 fra 2019-2020 | MT-125 2020Er det mulig å ta ut db killeren (lyddemperen) i denne potta, eller sitter den fastmontert?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei,

DB-killer kan tas ut. Men pass på at anlegget ikke lenger er godkjent uten denne montert. Mvh kundesupport
Komplett Arrow Eksos YZF-R125 & MT125YZF-R125 fra 2019-2020 | MT-125 2020Passer denne til mt 2021
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei,

Her er det varenummer 1612516 du skal ha.Mvh kundesupport
Dainese Delta 3 skinnbukseSortDet ville vært fint om dere hadde denne buksa i black/red fluo str.50
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei Rodo,

Vi skal få lagt til denne nå til mandag, sjekk gjerne tilbake da eller ta kontakt med oss :-) Mvh kundesupport
Komplett Arrow Eksos YZF-R125 & MT125YZF-R125 fra 2019-2020 | MT-125 2020Passer denne til Yzf 2020 mod?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei,
Denne passer YZF-R125 2020 modell ja.Mvh kundesupport
Komplett Arrow Eksos YZF-R125 & MT125YZF-R125 fra 2019-2020 | MT-125 2020heisan! Er det katalysator i mellomrøret på eksosen? og er det isåfal mulig og ta den ut?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Katalysator sitter fast montert, kan ikke tas ut. Mvh kundesupport
Dainese Indomita D-Dry XT JakkeLaminert jakke, nydelig på
R&G Skiltbrakett YZF-R125 2019Litt halveis instruksjoner som følgte med, men skiltet i seg sjøl ser sykt bra ut, å føles kvalitet.
Komplett Arrow Eksos YZF-R125 & MT125YZF-R125 fra 2019-2020 | MT-125 2020Hei, følger katalysator / deler til å lovliggjøre anlegget med eller må dette kjøpes separat? Eller koster alt litt over 6000,-
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Her følger alt med :-) Mvh kundesupport
Komplett Arrow Eksos YZF-R125 & MT125YZF-R125 fra 2019-2020 | MT-125 2020Passer denne til mt 125 2020? Og er denne lovlig til veibruk?
Komplett Arrow Eksos YZF-R125 & MT125YZF-R125 fra 2019-2020 | MT-125 2020Hei passer denne til mt 125 2020? Og er denne lovlig til veibruk?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Dette passer MT-125 2020 og er lovlig for veibruk.Mvh kundesupport
Arrow Komplett anlegg MT125 15-19Sort lyddemper med carbon endestussMå man ha sertifikat for den? Hvor fort kjører den?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Dette er eksosanlegg, tenkte du på selve sykkelen Yamaha MT-125? :-) Mvh kundesupport
R&G Skiltbrakett Mt-125 15-19Selger dere blinklysa, evt hva heter di Takker for svar på forhand
Kellermann Flasher Atto DarkSelges per stk."alle" blinklys selges i par. Disse selges 1 og 1. Det bør gå VELDIG tydelig frem på produktsiden. Jeg opplever at det står i liten skrift langt ned. Kjipt å vente 2 uker på 1 blinklys for å finne ut at man må bestille ett til og vente nye 2 uker. Tydelig at agmshop selger ting som ikke er på eget lager, men leverandørens lager. Salg handler mye om forventningsavstemming. Har man ikke på lager, men leverandørlager. - skriv forventet leveringstid 10-14 dager. Å melde pakkeinfo til posten samme dag betyr ikke så mye når posten mottar pakken første en uke etterpå...
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei. Beklager dette. Beskrivelsen er nå rettet slik at det kommer enda tydeligere frem at disse ikke selges i par.

Din bestilling ble gjort 09.07 og produktet ble pakket og sendt fra oss fredag 10.07 men ble ikke hentet av posten før på mandag, derfor tok din pakke litt lenger tid en hva som er forventet.

Til info har vi nå refundert din siste bestilling på 1 stk blinklys slik at du kun har betalt for 1 :-)
Mvh kundesupport
R&G Tail Tidy KTM 790/890 Duke790 Duke 18- | 890 Duke R 20-Topp kvalitet fra R&G som alltid! Passer også perfekt på 890 Duke R.
R&G Skiltbrakett Mt-125 15-19Er denne lovlig? Uten refleks? Passer den til 2015 mt?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Ja, denne er lovlig. Refleks følger med, den må festes på undersiden av skiltet. Mvh kundesupport
Alpinestars Banshee Dame bukseVeldig små i strl.. Jeg bruker til vanlig 42/44 i bukser og valgte L i denne som skal tilsvare 44/46, men fikk den ikke over rumpa..
Dainese Nembo Gore-Tex Hansker GoreGripSvart/Gulikke verdt prisen i det hele tatt, overhode ikke vanntette kjøre hansker , tur fra Hamar til Fredrikstad i regnvær, ble søkkvåt på hendene og like kald som om jeg skulle ha brukt vanlige kjørehansker, styr unna, spar penger, kjøp vanlige kjørehansker.
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Vi beklager dette, slik skal det selvsagt ikke være.
Kan du ta kontakt med oss slik at vi kan se på hanskene og eventuelt bytte de ut? Mvh kundesupport
Arrow Komplett anlegg MT125 15-19Sort lyddemper med carbon endestusser denne potta svart og følger denne potta med godkjent front rør med katalysator
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Lyddemperen er sort med sort carbonfiber endestuss.
Denne pakken er med godkjent frontrør med katalysator :-) Mvh kundesupport
Motul Chain Lube For Vei400 MlBeste på markedet for vanlig veikjøring. Lite styr, bra kvalitet og sitter bra!
Yamaha Mt-07 Tank Side PadsFlotte store pads for å unngå riper/slitasje. Ser bra ut i tillegg.
Arrow Lyddemper Mt125Er dette helanlegg eller slip-on?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei. Her trenger man også frontrør 51018KZ.Mvh kundesupport
R&G Skiltbrakett Mt-125 15-19Hei passer denne til Yamaha MT 125 2020 modellen?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei,

Nei, dette passer ikke 2020 modell dessverre. Mvh kundesupport
Sw-Motech Blaze VeskesettKawasaki Z1000 10-13Knallgode vesker til Z1000! Har brukt de på turer i all slags vær, og de holder vannet ute. Pluss for innertrekk som kan plukkes ut. Et must på langtur og kan absolutt anbefales.
Yamaha MT-10 2020Tilbud!!men det står ikke hvor mye mye den koster.
Arrow Lyddemper Mt125Er den godkjent for bruk av lett-sykler?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei!
Ja, denne er godkjent for veibruk.Mvh kundesupport
Yamaha MT-125 2021har lyst på flere jeg
Yamaha MT-125 2021har lyst på flere jeg
Yamaha MT-125 2021veldig fin sykkel håper at dere får fler på lager snart
MT 12510.09.2019Upassende?
Akrapovic Titaniumanlegg Mt-125Fra 2014-- Er det mulig å få eksosanlegget i vognkortet? - Er det noen som vet om det faktisk går ann å ta ut db killeren? - Går det ann å returnere eksosanlegget om det ikke går ann å ta ut db killeren?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Ved kjøp og montering av katalysatoren som ligger under tilbehør er dette anlegget godkjent for veibruk.

Db-killeren skal være til å ta ut, sitter festet med en skrue i underkant.

Du kan selvsagt returnere eksosanlegget i følge våre kjøpsbetingelser om det ikke er som ønsket. Mvh kundesupport
Tenningslås Yamaha Jog RMå berømme Alf Graarud Motor for rask respons etter at jeg la ut kommentaren ovenfor om feil tilsendt tenningslås. De har allerede sendt meg en ny original Yamaha tenningslås uten ekstra kostnader for meg (til tross for at den koster over det dobbelte av den uorginale), det er prima kundeservice. Tusen takk!
Arrow Komplett anlegg MT125 15-19Sort lyddemper med carbon endestussHei, på bilde av sykkelen er det den sølv farga potta som er i bruk, er det denne potta som følger med eller er det den i carbon
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Som i beskrivelsen er denne pakken med sort lyddemper med sort karbonfiber endestuss :-) Mvh kundesupport
Tenningslås Yamaha Jog RPå gjentatte spørsmål om kontakten passet rett på orginale uten å drive tilpassing til hun damen som svarte i telefonen før jeg bestilte på nett, ja da svarte hun skåsikkert, det passer, men det gjør det ikke, så takk skal du ha! Ikke er det seteåpner på denne heller, så styr unna!
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei. Vi beklager dette!
Vi tar kontakt med deg direkte så finner vi en løsning på dette. At denne ikke passer kan skyldes flere ting, og ikke nødvendigvis at det er en feil på varen. Mvh kundesupport
Arrow Komplett anlegg MT125 15-19Sort lyddemper med carbon endestussHei, er det mulig å få med papirer på at jeg har katalysator hvis jeg kjøper den som er uten? eller om dere har andre muligheter for det?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Nei, det går dessverre ikke. Dokumenter følger med eksosanlegget. Mvh kundesupport
Arrow Komplett anlegg MT125 15-19Sort lyddemper med carbon endestussHei passer denne til 2019 modellen også, eller bare 15-18?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Dette passer også 2019 modell, produktbeskrivelsen er nå oppdatert :-) Mvh kundesupport
Race Energy Kåpeskruer Kitt RødFullt mulig dette produktet er meget bra. denne anmeldelsen gir jeg grunnet dårlig informasjon på produktet. Er det noen spesielle sykler disse er for? passer de til alle?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Beklager dette. Ta kontakt med info@agmshop.no om du ønsker å bytte produkt.
Dette er skruer med gummimuttere som passer til vindskjermer på de fleste motorsykler med vindskjerm skrudd i kåpe. Mvh kundesupport
R&G Skiltbrakett Mt-125 15-19Bruksanvisningen som medfølger er kun bilder trinn for trinn i svart-hvitt som er vanskelig både se og forstå. Fikk montert det. Men tok 2 timer. Man må skru av sidekåpene for og komme frem til blinklys å skiltstativer ledningene. Koblingen som medfulgte til skiltlyset passet heller ikke imot den man plugger inni på sykkelen, måtte bruke vago for og få dette til å fungere. Skiltlyset dekker heller ikke hele skiltet, så jeg er usikker på om dette da er lovlig på vei i mørket. Utenom det er skiltopphenget veldig clean å se på men vanskelig å montere.
LED-blinklyspasser disse til Yamaha mt 125 2018?
Arrow Komplett anlegg MT125 15-19Sort lyddemper med carbon endestussgår det an å ta ut katalysator?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Nei, den går dessverre ikke å ta ut. Den sitter fastmontert i frontrøret. Alternativt kan det byttes ut med frontrør uten katalysator - men da vil det ikke lenger være godkjent for veibruk. Mvh kundesupport
Scala Rider Høyttalere 40MmPasser Q1/Q2/smart/packtalkGa både bedre og noe høyere / klarere lyd en de som fulgte min 2 år gamle smartpack
Alpinestars Supertech S-M10 MetaSort/GråHatt mange hjelmer opp igjennom, men dette er helt klart den beste hjelmen jeg noen gang har hatt.
Akrapovic Titaniumanlegg Mt-125Fra 2014-Hei. Er det mulig og bare få kjøpt svanehalsen?
Akrapovic Titaniumanlegg Mt-125Fra 2014-hei, er det mulig og kjøpe db-killer separat fra potten? har mistet min xD
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei,

Det skal kunne skaffes, kontakt oss på info@agmshop.no så hjelper vi deg. Mvh kundesupport
Arrow Lyddemper Mt125hva er diameteren på inngangen til potta? har et mellømrør som kan passe.
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei. 45mmMvh kundesupport
Arrow Komplett anlegg MT125 15-19Sort lyddemper med carbon endestussselger dere bare endestuss?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei,

Ja, dette finnes løst som en reservedel. Ta kontakt med oss.Mvh kundesupport
R&G Skiltbrakett Mt-125 15-19hei, er det bare plugg and play?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Ja, dette er enkelt og montere og passer rett på sykkelen. Gode instruksjoner følger med!Mvh kundesupport
Akrapovic Titaniumanlegg Mt-125Fra 2014-Er denne CE godkjent til landevei?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Dette er godkjent for veibruk med katalysatoren som ligger under tilbehør montert. Mvh kundesupport
Arrow Komplett anlegg MT125 15-19Sort lyddemper med carbon endestussFølger anlegge med katalysator?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Ja, denne pakken er med katalysator.
Mvh kundesupport
Arrow Komplett anlegg MT125 15-19Sort lyddemper med carbon endestussFølger effektanlegge med katalysator
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Ja, denne pakken er med katalysator.
Mvh kundesupport
Alpinestars Valencia Støvel DameSuperfin damestøvel som er lett å få på siden den ikke har glidelås. Sitter også supergodt på foten. Beste jeg har hatt! Normal i størrelse.
AirMousse 100/90-19MX 1,1 barDisse fungerer utmerket. Lang levetid sammenlignet med det jeg har prøvd før. Sitter også utmerket. Anbefales!
Akrapovic Titaniumanlegg Mt-125Fra 2014-Hei, er det mulig og ta ut Db - killeren i denne potta? og hvordan i såfall skal dette gjøres?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei.
Den sitter festet med en skrue i underkant av lyddemperen, deretter er den bare å "dra" ut. Mvh kundesupport
CFB09.06.2018Upassende?
R&G Headlight Guard Bmw R1200Gs LcJeg kjøpte denne til min 2018 modell R1200 GS Rallye, men den passer ikke - litt rart da jeg har valgt 2017-2018 og GS LC.
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei. Kontakt oss på kundeservice@agmshop.no så ser vi på denne saken. Mvh Marius. Mvh kundesupport
Shoei Neotec 2 Matt BlackMarkedets mest avanserte åpningshjelmEn veldig god hjem. Jeg liker godt alle mulighetene; solskjerm, mulighet for å åpne fronten, god lufting og ikke minst Senas spesialtilpassede interkom. Og ikke minst veldig tøff! En vinner på alle plan :)
Arrow Komplett anlegg MT125 15-19Sort lyddemper med carbon endestusser det mulig å ta ut db killern i denne potta?
Svar til kundeanmeldelse fra kundesupportHei. DB-killeren er uttagbar. Fjernes enkelt ved å ta ut låse-ringen som holder den på plass.Mvh kundesupport